Error

No s’ha trobat la pàgina. Prova a utilitzar el buscador per trobar entrades relacionades

Últims articles

LA SESSIÓ SOBRE IBN ARABÍ QUEDA AJORNADA

LA SESSIÓ SOBRE IBN ARABÍ QUEDA AJORNADA

Donada la situació política d’aquesta semana, la sessió sobre IBN ARABÍ: EL TRATADO DE LA UNIDAD de divendres 18/10/2019 queda ajornada fins el 25/10/2019.

Llegir més
LA SESSIÓ SOBRE LAS ENSEÑANZAS DE MAZU QUEDA AJORNADA

LA SESSIÓ SOBRE LAS ENSEÑANZAS DE MAZU QUEDA AJORNADA

Donada la situació política d’aquesta semana, la sessió sobre LAS ENSEÑANZAS DE MAZU de dimarts 15/10/2019 queda ajornada fins el 29/10/2019.

Llegir més
El Meu Déu

El meu déu

Rupi Kaur

Una petita selecció del poemari "El sol i les seves flors" (Empúries, 2018) de Rupi Kaur (n. 1992), escrittora, il·lustradora i fotògrafa canadenca. "Marcir-se", "caure", "arrelar", "alçar-se" i "florir" són els apartats d'aquesta obra en la qual, amb la metàfora del creixement de les flors com a fil conductor, l'autora parla de renaixement després de la caiguda en el profund abisme.

Llegir més
ENS UNIM AL MOVIMENT FRIDAYS FOR FUTURE

ENS UNIM AL MOVIMENT FRIDAYS FOR FUTURE

Fridays For Future, juntament amb altres moviments germans, convoquem una setmana de mobilitzacions internacionals a partir del 20 de setembre amb motiu de la Cimera de l'Acció Climàtica de l'ONU. Aquesta setmana d'accions culminarà el proper 27 de setembre amb la Vaga Mundial pel Clima.

Llegir més
D’una Espiritualitat Com Submissió A Una Espiritualitat Com Indagació I Creació Lliure

D'una espiritualitat com submissió a una espiritualitat com indagació i creació lliure

Marià Corbí

A Occident hem viscut l'espiritualitat com a submissió a Déu, a la seva revelació, als seus representants, a l'anomenada doctrina cristiana, a les veritats de fe, als manaments de Déu i de l'Església, etc.

Aquest tipus de pràctica de l'espiritualitat s'ha fonamentat en una representació de la dimensió absoluta com a entitat transcendent, Senyor Suprem i Absolut, com el Totpoderós, Creador de tot l'existent, predeterminador, revelador, Jutge Suprem, Castigador dels que no se sotmeten i Premiador dels sotmesos, Salvador, etc.

Llegir més