Eliminar la meva suscripció Donar-me d‘alta
Si no visualitza correctament aquest e-mail pot llegir la versió web, aquí.
Rocafort 234 baixos - Barcelona - 93 410 77 07 - cetr.net
Març 2018
CURSOS I SEMINARIS
 

Intel.ligència espiritual i el seu paper en la creativitat

a càrrec d Òscar Puigardeu

12 i 19 de març, 2 dilluns, de 18:00 a 19:30h.

 

La teoria de les intel·ligències múltiples de Gardner va suposar un canvi de paradigma significatiu tant en la psicologia cognitiva com en la pedagogia. El nostre objectiu serà presentar aquesta teoria, analitzar la controvèrsia generada i poder debatre en el sí del propi grup sobre la proposta d’una intel·ligència espiritual i veure la seva possible relació amb la creativitat.

Informació i inscripcions
 
Les capacitats creatives constitutives de la plenitud humana
a càrrec de Jaume Agustí

12, 19 i 26 d’abril i 3 de maig, 4 dijous, de 19:30 a 21:00h.

 

La gran oferta de qualitat de vida que ens fa el món tecnocientífic en què ens ha tocat viure, coincideix per primera vegada a la història amb allò que ens fa veritablement humans: el cultiu de les nostres capacitats creatives innates.

Informació i inscripcions
 
Recerca sobre coneixement i criteris de discerniment
a càrrec de Francesc Torradeflot

12, 19 i 26 d’abril, 3 dijous, de 19:00 a 20:30h.

 

Què hi ha en comú entre els savis de les velles tradicions i els nous mestres reconeguts?

Buscarem allò que hi ha de comú entre les tradicions i les noves formes d’expressió d’experiència espiritual, veurem les diferències i quines són les aportacions singulars.

Informació i inscripcions
 
ARTICLES
 

Jaume Botey, in memoriam

 

Hem perdut la presència d’un gran personatge, d’una gran persona, competent, lliurat a lluitar per la justícia, un servidor incondicional de causes nobles però, per damunt de tot, un home bo, acollidor, extraordinàriament amable, amic fidel dels seus amics: un cristià veritable i obert.

Llegir article
 
La Terra, un immens i preciós cementiri
Tiziano Terzani
 

Desafiant el destí que li reservava un origen social molt humil, Terzani va decidir ser periodista i recórrer incansablement el planeta. Davant la seva mirada compromesa van desfilar la major part dels fets determinants del convuls segle XX: la guerra freda, la Xina maoista o la guerra del Vietnam; el contacte directe amb les víctimes de les guerres va despertar en ell un humanisme molt crític amb el poder.

Llegir article
 
L’oferiment de les tradicions de saviesa a la societat contemporània: teoria i pràctica
Marià Corbí
 

Com fer entendre que el que ofereixen les grans tradicions espirituals de la humanitat no és ni religió, ni sistema de creences, ni sistema de submissió de cap tipus, sinó una pura i gran possibilitat humana, imprescindiblement necessària a les societats d’innovació i canvi continu? Amb aquest interrogant com a eix, es va proposar una jornada de reflexió, il·lustrant els temes a treballar amb la lectura de textos del místic musulmà Hakim Sanai (s. XII).

Llegir article
 

 


CETR es sosté amb el vostre ajut. Gràcies.
Si voleu col·laborar


Butlletí Digital de CETR

La recepció d'aquest Butlletí Digital pot cancel·lar-se aquí
Per altres temes relacionats amb el mateix, escriure per favor a: web@cetr.net Per a més informació, visiteu periòdicament: www.cetr.net