Eliminar la meva suscripció Donar-me d‘alta

Notice: Undefined offset: -1 in /var/www/vhosts/cetr.net/httpdocs/newsletter/lib/butlletiNewsletter/ButlletiNewsletterController.php on line 134

Com sabràs ha entrat en vigor el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), que garanteix més seguretat i transparència sobre les dades personals de la ciutadania.

Es per això que necessitem el vostre consentiment per continuar enviant-vos el Butlletí CETR.

VOLS CONTINUAR REBENT EL BUTLLETí?

Gràcies per endavant per l'esforç, no volem perdre el contacte amb vosaltres!

Si no visualitza correctament aquest e-mail pot llegir la versió web, aquí.
Rocafort 234 baixos - Barcelona - 93 410 77 07 - cetr.net
NOTICIES
 

NOU PROGRAMA - CURS 2018-2019

Us convidem a conèixer les activitats que hem preparat per al nou curs 2018-2019.

Si voleu rebre el nostre programa imprès per correu postal i rebre informació de les nostres activitats, necessitem que ompliu aquest formulari. Gràcies.

Descarregar el programa d'activitats
 
MARXEM  DE VACANCES!

Tornem el 3 de setembre
El curs 2017-2018 ha acabat i ens prenem un descans.

Us desitgem un bon estiu i unes bones vacances.

Fins a la tornada!

Equip CETR

 
ARTICLES
 

RAONS PEL CULTIU INTENSIU DE LA GRAN QUALITAT HUMANA

Marià Corbí
Els mestres de la gran qualitat humana aconsellen no viure residint i identificats amb la nostra dimensió relativa, la qual pivota sobre la necessitat i la seva resolució. Vegem les raons d’aquest consell.

Residir a la mateixa dimensió relativa és identificar-se amb ella, és a dir, identificar-se amb la pròpia estructura de desitjos i temors i, conseqüentment, amb els propis records i expectatives.

Llegir article
 
LA “MODELACIÓ” DE LA REALITAT HUMANA I EL “PRINCIPI ANTRÒPIC” DE STEPHEN HAWKING
Marià Corbí
Queremos advertir el parentesco en la pretensión y la similitud entre nuestra idea que todas las especies vivientes tienen que modelar la inmensidad que les rodea a la medida de sus necesidades de sobrevivencia, de su sistema cerebral, sensitivo y operativo y el principio antrópico de Hawking.
Llegir article
 
OCELL ROIG

Mary Oliver

Petita tria del poemari Ocell roig, de Mary Oliver (Ohio, 1935), traduït i prologat per Corina Oproae (Godall edicions, 2018). Ens diu la traductora: “El lector és convidat a viure, a través de la porta d’entrada que és el poema, tota l’autenticitat de l’univers, és convidat a aprendre dels mestres de tota una vida, de ‘l’òliba al matí fosc’, del ‘rossinyol al sol rogent’, ‘del vent entre els arbres’.
Llegir article
 
SHINKICHI TAKAHASHI -SELECCIÓ DE POEMES-
Shinkichi Takahashi (1901-1987) poeta japonès i monjo budista zen. Després d’una etapa d’influència de l’avantguarda europea va convertir la seva poesia, sota l’influx del budisme zen, en un espai de contemplació de la natura i el món urbà del Japó de la postguerra.
Llegir article
 
OBSERVACIÓ NOCTURNA
Salvador Juncà
Aquest text, redactat en ocasió d'una proposta d'observació nocturna, ajuda a enriquir la mirada cap a l'univers i convida a la contemplació. Un bon text per tenir a prop si aquest estiu tenim l'oportunitat de mirar el cel a la nit. [Inspirat en les dades i explicacions dels llibres La plenitud del vacío de Trinh Xuan Thuan (Kairos) i El Universo en tu mano de Christophe Galfard (Blackie Books).
Llegir article
 
REFLEXIONS SOBRE LA MORT (2): NI EXTINCIÓ NI ETERNALISME
Marià Corbí
La doble dimensió d'allò real, suposa que les realitats són a la vegada espai-temporals i no espai-temporals. Els humans tenim notícia de la dimensió absoluta (DA) sempre en el pla accessible als nostres sentits, perquè la DA és qualitat pura i la qualitat només és accessible a la sensibilitat. Tots els éssers com a formes de la DA, sense res afegit, estan fora de la dimensió espai-temporal. Així les formes, els éssers de la dimensió relativa a les nostres necessitats, en el seu ésser propi, la DA, estan assentats en la dimensió no espai-temporal.
Llegir article
 

 


CETR es sosté amb el vostre ajut. Gràcies.
Si voleu col·laborar


Butlletí Digital de CETR

La recepció d'aquest Butlletí Digital pot cancel·lar-se aquí
Per altres temes relacionats amb el mateix, escriure per favor a: web@cetr.net Per a més informació, visiteu periòdicament: www.cetr.net