Eliminar la meva suscripció Donar-me d‘alta
Si no visualitza correctament aquest e-mail pot llegir la versió web, aquí.
Rocafort 234 baixos - Barcelona - 93 410 77 07 - cetr.net
Maig 2017
NOTICIES
 

NOVEDAD EDITORIAL

Cantos de eternidad. La sabiduría de Rûmî en el “Mathnawî” Vol. III

de MARIÀ CORBÍ
 

Marià Corbí presenta el tercer volum d'aquesta sèrie basada en el estudi de la gran obra el "Mathnawi", del poeta místic musulmà i erudit religiós Rûmî.

L'autor pretén fer aquesta obra una mica més intel·ligible per al gran públic, per fomentar la seva lectura i estudi. No pretén en cap cas substituir la lectura de l'original, sinó tot el contrari, afavorir-la i fomentar-la.

Més informació
 
ACTIVITATS
 

"L’HOME NOBLE", DE MESTRE ECKHART (1260-1328)

a càrrec de Teresa Guardans

8, 15 i 22 de maig, 3 dilluns, de 19h a 20:30h

 

Per què llegir a Mestre Eckhart, avui? Per la seva llibertat, perquè és una lliçó viva de com es poden fer servir els relats i les metàfores per volar lluny; perquè tractava als seus oients com a persones adultes. Això és el que més preocupava als inquisidors que el van processar: que la gent l’entenia perquè s’atrevia a fer servir la “llengua vulgar” (l’alemany, i no el llatí) per a dirigir-se als homes i dones del seu temps, convidant-los a apropiar-se de la “noblesa” constitutiva de tot ésser humà, animant-los a explorar la profunda qualitat humana.

Més informació
 
NISARGADATTA MAHARAJ: "YO SOY ESO"
a càrrec de José Manuel Bobadilla

Dimecres 17 de maig, de 19:30h a 21:00h

 

“La persona que busca és la que està a la recerca de si-mateixa”. Qui sóc jo?, què és el cos?, existeix el temps o només és una sensació de la consciència?, hi ha un món real? En aquesta sessió introductòria indagarem sobre allò que l’ésser humà no és, per poder descobrir allò que realment és.

Més informació
 
ATENCIÓ I MEDITACIÓ: pràctica, orientacions i recursos
a càrrec de Maria Fradera i Teresa Guardans

10 i 11 de juny, a Sant Martí de Sesgaioles

 

Interessar-se i sentir la realitat amb totes les nostres capacitats, reconèixer-la, fer-nos-hi presents: aquesta és la possibilitat a què obre el cultiu de l’atenció plena, el silenci, la meditació.
Durant el cap de setmana treballarem sobre el cultiu de l’atenció silenciada i la meditació, amb moments de lectura i reflexió, proposant pràctiques que ens ajudaran a afavorir la seva integració en la vida quotidiana.

Més informació
 
RECOMANACIONS DE CETR
 

TALKING BRAINS

Us recomanem aquesta exposició que presenta el cervell humà des del punt de vista de les funcions lingüístiques.
Es mostra la importància de la biologia a l'hora de determinar les nostres ments.

En aquesta exposició planteja com ha evolucionat el llenguatge en els nostres avantpassats. També com en el nostre cervell es fa possible la capacitat d'aprendre a parlar i com aquesta capacitat canvia al llarg de la vida.

Més informació
 

 


CETR es sosté amb el vostre ajut. Gràcies.
Si voleu col·laborar


Butlletí Digital de CETR

La recepció d'aquest Butlletí Digital pot cancel·lar-se aquí
Per altres temes relacionats amb el mateix, escriure per favor a: web@cetr.net Per a més informació, visiteu periòdicament: www.cetr.net