Eliminar la meva suscripció Donar-me d‘alta
Si no visualitza correctament aquest e-mail pot llegir la versió web, aquí.
Rocafort 234 baixos - Barcelona - 93 410 77 07 - cetr.net
Maig 2018
CURSOS I SEMINARIS
 

CAP DE SETMANA AMB LIN-CHI (Mestre Budista Ch’an)

a càrrec de Marià Corbí, Montserrat Cucarull i Marta Granés

12 i 13 de maig, a Sant Martí Sesgaioles

 

Seguint els escrits del Mestre budista Lin-Chi, treballarem la condició de tota recerca de la veritat: el total despullament front la immensitat.

Informació i inscripcions
 
GENEVIÈVE LANFRANCHI (1912-1986): més enllà dels límits del jo
a càrrec de Teresa Guardans

7, 14 i 28 de maig, 3 dilluns, de 19:00 a 20:30h.

 

“L’ésser humà només fa servir una mínima part de les seves possibilitats, unes poques notes, sempre les mateixes” –escriu la nostra autora. Podem molt més, estimar més, comprendre més, ser més… Però, aquest “més” no té a veure amb sumar sinó amb sortir dels camins pautats pel jo i les seves expectatives.

Com fer-ho? Com viure del tot presents, com travessar el mur que ens separa de la realitat? Convençuda que no té sentit parlar d’allò que no es coneix, aquesta professora de filosofia es va proposar experimentar amb ella mateixa. Els seus tempteigs van quedar recollits en un diari personal; també va deixar pàgines explicant encerts i errors, al servei d’orientar a altres en la recerca. A partir d’una tria de textos ens acostarem al testimoni i a les aportacions d’una veu encara molt desconeguda.

Informació i inscripcions
 
ARTICLES
 

Buurtzoorg, un cas d'organizació empresarial sense jerarquia

Marta Granés
 

En el seu llibre "Reinventar les organitzacions" (2016) Frédéric Laloux classifica les organitzacions en cinc tipus segons la seva manera de gestionar-se. Ens interessa presentar un exemple d'empresa Teal extret del llibre, entre molts d'altres, que ens permet confirmar la viabilitat d'aquest tipus d'organització. Presentem el cas d'Buurtzorg una empresa d'infermeres originària d'Holanda que no treballen a l'hospital sinó que van a les cases de la gent gran o que han tingut un accident.

Llegir article
 
RECOMANACIONS DE CETR
 

La gran pregunta: Com va començar l'univers?

Stephen Hawking
 

En aquest documental el mateix Hawking parla d'alguns descobriments que ara són els pilars de l'astronomia, com l'expansió de l'Univers. També explica com respon la ciència actual a la pregunta: què hi va haver abans d'aquesta gran explosió?

Veure vídeo
 

 


CETR es sosté amb el vostre ajut. Gràcies.
Si voleu col·laborar


Butlletí Digital de CETR

La recepció d'aquest Butlletí Digital pot cancel·lar-se aquí
Per altres temes relacionats amb el mateix, escriure per favor a: web@cetr.net Per a més informació, visiteu periòdicament: www.cetr.net