Eliminar la meva suscripció Donar-me d‘alta

Notice: Undefined offset: -1 in /var/www/vhosts/cetr.net/httpdocs/newsletter/lib/butlletiNewsletter/ButlletiNewsletterController.php on line 134

Com sabràs ha entrat en vigor el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), que garanteix més seguretat i transparència sobre les dades personals de la ciutadania.

Es per això que necessitem el vostre consentiment per continuar enviant-vos el Butlletí CETR.

VOLS CONTINUAR REBENT EL BUTLLETí?

Gràcies per endavant per l'esforç, no volem perdre el contacte amb vosaltres!

Si no visualitza correctament aquest e-mail pot llegir la versió web, aquí.
Rocafort 234 baixos - Barcelona - 93 410 77 07 - cetr.net
NOTICIES
 

L'AMIC BHAKTI DAS ENS HA DEIXAT

En Bhakti Das ens ha deixat. A finals d'agost el cor li va fallar mentre era en un ashram al Canadà. Tots els que l'hem conegut el trobarem molt a faltar; en Bhakti, impregnat de la música i de la saviesa de l'hinduisme, ha estat col·laborador d'aquesta casa des dels inicis: concerts, xerrades, cursos, pràctiques de silenci... sempre tenia el "sí" a punt. El planeta queda més apagat sense el seu riure, la seva gran cordialitat, la seva música i la seva gran vàlua personal.

Estem pendents de saber dia i lloc en el que es farà un acte de comiat per Bhakti Das obert a tothom. Tan bon punt ho sapiguem us informarem a la web i a través de Facebook i Twitter.

Llegir article
 
AVÍS - CANVI DE DATA DE L'ACTE D'INICI DE CURS
La jornada de portes obertes i l'acte d'inici de curs, previstos pel dimarts 2 d'octubre, es posposen fins el dimecres 10 de octubre. Us hi esperem!
 
PROGRAMA ACTUALITZAT - CURS 2018-2019
Us convidem a conèixer les activitats que hem preparat per al nou curs 2018-2019, amb la versió actualitzada del nostre programa.

Si voleu rebre el nostre programa imprès per correu postal i rebre informació de les nostres activitats, podeu omplir aquest formulari.  Gràcies.

Descarregar el programa d'activitats
 
CURSOS I SEMINARIS
 

L’ABC DEL SILENCI. Tres sessions per introduir-se a la pràctica del silenci

a càrrec de Teresa Guardans

17,  24 i 31 d’octubre

3 dimecres, de 19:00 a 20:30 h.

 

Quantes vegades hem desitjat aturar-nos, centrar-nos, pacificar-nos! Però no sabem ni per on començar. El cultiu de l’atenció, el silenci i la meditació, és l’antídot a la dispersió; ens ajuda a viure més conscientment cada moment, cada situació, i a obrir-nos a la realitat.

Més informació
 
ELS ENSENYAMENTS ZEN DEL MESTRE LIN-CHI
a càrrec de Marià Corbí, Montse Cucarull i Marta Granés

Del 16 d’octubre al  29 de gener

7 dimarts, quinzenalment, de 19:45 a 20:45 h.

 

Estudiarem aquest document xinès del segle IX que indaga la fondària informulable de la realitat. El text d’aquest autor ens ajuda a no quedar atrapats en la nostra quotidianitat. Es tracta d’un text viu i dinàmic, en el que es comencen a dibuixar les paradoxes que acabaran formalitzant-se en els koans.

Més informació
 
EL COL·LOQUI DELS OCELLS DE FARID UDDIN ATTAR
a càrrec de Marià corbí, Montse Cucarull i Marta Granés

Del 9 d’octubre al 21 de maig

15 dimarts, quinzenalment, de 19:45 a 20:45 h.

 

Farid Uddin Attar va ser un gran poeta i pensador persa del segle XIII, en aquesta obra va realitzar un estudi sobre les actituds d’aquells qui des d’algun grau de descontent amb el què els toca viure han pensat en buscar una condició humana plena. Posa de manifest els lligams que els retenen i els impedeix el seu propòsit.

Més informació
 
L’ESSÈNCIA DE L’ENSENYAMENT DE RAMANA MAHARSHI EN ELS SEUS QUARANTA VERSOS
a càrrec de Marià Corbí

Del 19 d’octubre al 5 d’abril
10 divendres, quinzenalment, de 15:15 a 16:30 h.

 

Ramana Maharshi (1879  –  1950),  de la tradició hindú Vedanta Advaita (no- dualitat), és un dels grans savis del segle. Va ensenyar l’autoindagació com el procediment més eficaç per a assolir la saviesa. L’obra que presentarem, Els quaranta versos sobre l’existència, està considerada l’exposició més condensada del seu ensenyament.

Més informació
 
SÈRIE-FORUM   BLACK MIRROR
a càrrec de Jose Manuel Bobadilla

1a sessió:  11 d’octubre.  Capítol 1 Temporada 3.       

 

La sèrie Black Mirror reflexiona de manera crítica sobe el lloc predominant dels talent shows en la societat actual, l’experimentació amb la ment humana, la televisió del càstig com a entreteniment, l’espectacle com a centre de la política, l’invasió de la privacitat… Black Mirror obliga a pensar en un món tecnodigital que ens absorveix cada cop més i desplaça la nostra atenció cap a un món virtual allunyat de la contemplació de la realitat.

Més informació
 

 


CETR es sosté amb el vostre ajut. Gràcies.
Si voleu col·laborar


Butlletí Digital de CETR

La recepció d'aquest Butlletí Digital pot cancel·lar-se aquí
Per altres temes relacionats amb el mateix, escriure per favor a: web@cetr.net Per a més informació, visiteu periòdicament: www.cetr.net