CETR

17. Cafè Tertulia de Qualitat Humana

17 2 Web Cat

És un espai relaxat per dialogar i intercanviar reflexions i experiències sobre la qualitat humana i la qualitat humana profunda a partir de temes o desafiaments que es plantegen avui a una humanitat en canvi. No vol ser simplement una exposició de posicionaments sinó una oportunitat per interpelar-nos, per fer recerca plegats, per remoure’ns, per comunicar sense prejudicis, per construir quelcom nou, per apuntar a la radicalitat de la vida, per construir un món nou des de l’escolta integral. Vol combinar seriositat i rigor amb un to còmode, indagador i, per què no, relaxat. La durada de les sessions anirà, segon la sessió, de 60 a 90 minuts.

Es requereix inscripció prèvia. Aportació: 3 € por sessió.

3. CULTIU  DE LA QUALITAT HUMANA I NOVES ESPIRITUALITATS

Les noves formes d’espiritualitat són moltes. Són procediments hàbils per al cultiu de la qualitat humana o són només un producte de consum?

Ponents:

Joan Prat Cairós, antropòleg, catedràtic emèrit d’antropologia a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona
Mercè Conangla, psicòloga i directora de la Fundació Ecología Emocional
Marta Granés, doctora en ciències de les religions i coordinadora del Centre d’Estudi de les Tradicions de Saviesa

Moderador: Francesc Torradeflot

Modalitat on-line
Data: 28 de gener de 2021
Horari: 19h

Forma de pagament: https://www.eventbrite.es/e/entradas-cultivo-de-la-cualidad-humana-y-nuevas-espiritualidades-cafe-tertulia-133055563773?aff=ebdssbonlinesearch

4. EMERGÈNCIA CLIMÀTICA I QUALITAT HUMANA
La situació dramàtica que viu el nostre planeta demana una resposta social contundent. És possible sense cultivar la qualitat humana? El cultiu de la qualitat humana en una societat com la nostra canvia la nostra concepció del món, la nostra relació amb els éssers vius i amb el planeta?

Ponents:

Josep Maria Mallarach, president de la ONG Silene
Daniel Turón, coordinador del grup interreligiós d’Emergència climàtica i religions d’AUDIR
Montse Cucarull, membre del grup de recerca en Epistemología Axiològica de CETR

Moderador: Francesc Torradeflot

Modalitat on-line
Data: 18 de març de 2021
Horari: 19h

5. LA QUALITAT HUMANA POT GESTIONAR LA CIÈNCIA I LA TECNOLOGIA?
Qui gestiona la ciència i tecnologia en constant acceleració i qui valora la seva generació de nous productes i serveis? Si els valors estàtics del passat (generats per les religions i les ideologies) ja no funcionen en una societat de canvi continu, qui i com s’ordena la ciència i tecnologia desbocada? En aquest context, és imprescindible el cultiu personal i col·lectiu de la qualitat humana?

Inscripció per fer el curs on-line:

Us podeu inscriure a aquesta activitat enviant-nos un missatge a jm.bobadilla@cetr.net
Quan ens envieu el correu, si us plau, recordeu indicar el vostre nom i el títol de l’activitat o nº del curs que trobaràs en el programa.

Forma de pagament: L’aportació es pot fer mitjançant transferència bancària al compte de

Banc Sabadell: ES79 0081 5119 6800 0108 8609

És molt important indicar el nom complet de la persona inscrita en el concepte de la transferència i el títol del curs (o activitat) o nº del curs.

A més, si el sistema del teu banc online ho permet, pots enviar-nos la notificació de transferència, disponible al final de l’operació de transferència a evacetr@gmail.com

Un cop us hagueu inscrit i hagueu realitzat la transferència, rebreu un missatge amb la confirmació de la inscripció i tres dies abans de l’inici del curs les instruccions per accedir a el curs en directe.

Nom *

e-mail *

Telèfon

Formulari d’inscripció per fer el curs presencialment (places limitades)