skip to Main Content

17. Cafè Tertulia de Qualitat Humana

És un espai relaxat per dialogar i intercanviar reflexions i experiències sobre la qualitat humana i la qualitat humana profunda a partir de temes o desafiaments que es plantegen avui a una humanitat en canvi. No vol ser simplement una exposició de posicionaments sinó una oportunitat per interpelar-nos, per fer recerca plegats, per remoure’ns, per comunicar sense prejudicis, per construir quelcom nou, per apuntar a la radicalitat de la vida, per construir un món nou des de l’escolta integral. Vol combinar seriositat i rigor amb un to còmode, indagador i, per què no, relaxat. La durada de les sessions anirà, segon la sessió, de 60 a 90 minuts.

Es requereix inscripció prèvia. Aportació: 3 € por sessió.

5. LA QUALITAT HUMANA POT GESTIONAR LA CIÈNCIA I LA TECNOLOGIA?
Qui gestiona la ciència i tecnologia en constant acceleració i qui valora la seva generació de nous productes i serveis? Si els valors estàtics del passat (generats per les religions i les ideologies) ja no funcionen en una societat de canvi continu, qui i com s’ordena la ciència i tecnologia desbocada? En aquest context, és imprescindible el cultiu personal i col·lectiu de la qualitat humana?

Inscripció per fer el curs on-line:

Us podeu inscriure a aquesta activitat enviant-nos un missatge a jm.bobadilla@cetr.net
Quan ens envieu el correu, si us plau, recordeu indicar el vostre nom i el títol de l’activitat o nº del curs que trobaràs en el programa.

Forma de pagament: L’aportació es pot fer mitjançant transferència bancària al compte de

Banc Sabadell: ES79 0081 5119 6800 0108 8609

És molt important indicar el nom complet de la persona inscrita en el concepte de la transferència i el títol del curs (o activitat) o nº del curs.

A més, si el sistema del teu banc online ho permet, pots enviar-nos la notificació de transferència, disponible al final de l’operació de transferència a evacetr@gmail.com

Un cop us hagueu inscrit i hagueu realitzat la transferència, rebreu un missatge amb la confirmació de la inscripció i tres dies abans de l’inici del curs les instruccions per accedir a el curs en directe.

    Nom *

    e-mail *

    Telèfon

    Formulari d’inscripció per fer el curs presencialment (places limitades)

    Back To Top