Teresa Guardans

14. EL CONTE DE LA PRINCESA KAGUYA: ELS REPTES DE VIURE UNA VIDA HUMANA – Cinefòrum

12 CONTE

El conte de la princesa Kaguya és una pel·lícula d’animació, dirigida per Isao Takahata (Japó, 2013) basada en El conte del tallador de bambú, un relat del segle X, considerat el text més antic de la literatura japonesa.
Els dibuixos, carregats de poesia, conviden a la contemplar la pel·lícula i assaborir-la sense presses. Però a més és una obra per a la reflexió. La vida humana és una gran oportunitat –sembla voler dir-nos–, però té un preu. Estem disposats a pagar-lo? Aprofitem aquesta oportunitat o ens la deixem perdre? Quines són les condicions que fan possible una vida humana de qualitat?

D’aquí que proposem un “cinefòrum-seminari” en 2 sessions:

Divendres 15 de gener (18:00-20:30h). Projecció a CETR de la pel·lícula i un primer comentari-debat. També es pot veure a Netflix.
Dissabte 16 de gener (11:00-13:h). El repte de viure: una mirada sobre els protagonistes des de la perspectiva de la qualitat humana. Una reflexió que també portarem fins a les nostres vides i que tindrà en compte les orientacions que ens ofereix el llegat de saviesa de la humanitat.

Dates: divendres 15 de gener i dissabte 16 de gener
Modalitat: presencial i on-line
Aportació: 30 €

Inscripció per fer el curs on-line:

Us podeu inscriure a aquest curs enviant-nos un missatge a jm.bobadilla@cetr.net
Quan ens envieu el correu, si us plau, recordeu indicar el vostre nom i el títol del curs o nº del curs que trobaràs en el programa.

Forma de pagament: L’aportació es pot fer mitjançant transferència bancària al compte de

Banc Sabadell: ES79 0081 5119 6800 0108 8609

És molt important indicar el nom complet de la persona inscrita en el concepte de la transferència i el títol del curs o nº del curs.

A més, si el sistema del teu banc online ho permet, pots enviar-nos la notificació de transferència, disponible al final de l’operació de transferència a evacetr@gmail.com

Un cop us hagueu inscrit i hagueu realitzat la transferència, rebreu un missatge amb la confirmació de la inscripció i tres dies abans de l’inici del curs les instruccions per accedir a el curs en directe.

Formulari d’inscripció per fer el curs presencialment (places limitades)

Nom *

e-mail *

Telèfon