Skip to content

12. ESPIRITUALITAT SENSE DÉU PER UN MÓN NOU (II)

S’estudiarà el cultiu de la qualitat humana sense Déu a través de diversos autors. Es treballaran textos de mestres de saviesa de tradicions religioses, filosofies, noves espiritualitats, ciències i arts, atenent també als corrents més recents de l’espiritualitat sense Déu. Es veuran els plantejaments principals d’aquesta espiritualitat i les pràctiques i experiències més habituals. El curs es pot seguir sense haver participat en la primera edició.

Per visualitzar la primera sessió podeu anar al següent enllaç: https://cetr.net/espiritualidad-sin-dios-para-un-mundo-nuevo/

Data: 10, 17, 24 i 31 de maig
Horari: 4 dimarts, de 19:00 a 20:30 h.
Aportació: 60 € (fraccionable)

Inscripció per fer el curs on-line:

Us podeu inscriure a aquest curs enviant-nos un missatge a jm.bobadilla@cetr.net
Quan ens envieu el correu, si us plau, recordeu indicar el vostre nom i el títol del curs o nº del curs que trobaràs en el programa.

Forma de pagament: L’aportació es pot fer mitjançant transferència bancària al compte de

Banc Sabadell: ES79 0081 5119 6800 0108 8609

És molt important indicar el nom complet de la persona inscrita en el concepte de la transferència i el títol del curs o nº del curs.

A més, si el sistema del teu banc online ho permet, pots enviar-nos la notificació de transferència, disponible al final de l’operació de transferència a evacetr@gmail.com

Un cop us hagueu inscrit i hagueu realitzat la transferència, rebreu un missatge amb la confirmació de la inscripció i tres dies abans de l’inici del curs les instruccions per accedir a el curs en directe.

Formulari d’inscripció per fer el curs presencialment (places limitades)

    Nom *

    e-mail *

    Telèfon

    Back To Top