Skip to content

16. INVITACIÓ AL SILENCI I A LA MEDITACIÓ

Reconduir la ment dispersa, abaixar el volum del soroll interior, posar a punt l’atenció sostinguda, oberta a la realitat, a la vida… És tot un art, és l’art de viure. No és fàcil, però sí possible. Aquestes tres sessions ens permetran assajar alguns recursos, combinant concentració, silenci i meditació. I, també, explorar les aportacions dels “clàssics” tot apropant-nos a la rica experiència d’orient i occident.

El taller s’ofereix en dues versions: presencial i on-line.

Dates: Els dimarts 16, 23 i 30 de gener 2024.
Presencial: 18:15-19:15 h.
On-line: 19:30-20:30 h.
Aportació: 30€ (fraccionable)

Inscripció per fer el curs on-line:

Us podeu inscriure a aquest curs enviant-nos un missatge a jm.bobadilla@cetr.net
Quan ens envieu el correu, si us plau, recordeu indicar el vostre nom i el títol del curs o nº del curs que trobaràs en el programa.

Forma de pagament: L’aportació es pot fer mitjançant transferència bancària al compte de

Banc Sabadell: ES79 0081 5119 6800 0108 8609

És molt important indicar el nom complet de la persona inscrita en el concepte de la transferència i el títol del curs o nº del curs.

A més, si el sistema del teu banc online ho permet, pots enviar-nos la notificació de transferència, disponible al final de l’operació de transferència a evacetr@gmail.com

Un cop us hagueu inscrit i hagueu realitzat la transferència, rebreu un missatge amb la confirmació de la inscripció i tres dies abans de l’inici del curs les instruccions per accedir a el curs en directe.

Formulari d’inscripció per fer el curs presencialment

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

    Nom *

    e-mail *

    Telèfon

    [recaptcha]

    Back To Top