Skip to content

5. DISTÒPIES I QUALITAT HUMANA

Estem immersos en un món que viu de les distòpies i sobretot de les distòpies tecnocientífiques. Aquestes obres literàries i cinematogràfiques ens parlen dels problemes de manegar unes ciències i unes tecnologies des del poder, el benefici econòmic i l’egoisme humà. Però també ens obren la porta a voler anar més enllà d’aquest imaginaris distòpics, ens parlen dels requisit de la qualitat humana per reconduir tot aquest potencial científic i tecnològic i sobretot ens posen davant dels nostres ulls la necessitat d’obrir-nos a un món que està més enllà del domini de la raó tecnocientífica.

Dates: 10, 17 i 24 de novembre, tres divendres
Horari: de 18h a 20h.
Aportació: 55€ (fraccionable)
Presencial i online

Inscripció per fer el curs on-line:

Us podeu inscriure a aquest curs enviant-nos un missatge a jm.bobadilla@cetr.net
Quan ens envieu el correu, si us plau, recordeu indicar el vostre nom i el títol del curs o nº del curs que trobaràs en el programa.

Forma de pagament: L’aportació es pot fer mitjançant transferència bancària al compte de

Banc Sabadell: ES79 0081 5119 6800 0108 8609

És molt important indicar el nom complet de la persona inscrita en el concepte de la transferència i el títol del curs o nº del curs.

A més, si el sistema del teu banc online ho permet, pots enviar-nos la notificació de transferència, disponible al final de l’operació de transferència a evacetr@gmail.com

Un cop us hagueu inscrit i hagueu realitzat la transferència, rebreu un missatge amb la confirmació de la inscripció i tres dies abans de l’inici del curs les instruccions per accedir a el curs en directe.

Formulari d’inscripció per fer el curs presencialment

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

    Nom *

    e-mail *

    Telèfon

    Back To Top