César Arjona

5. LA TERRA ERMA, DE T.S. ELIOT: UN CANT PROFÈTIC DE LA CRISI CONTEMPORÀNIA

6 TERRA ERMA

La terra erma (The Waste Land), de T.S. Eliot, és considerada la culminació de la poesia avantguardista en llengua anglesa. Quan ja ha passat un segle des de la seva publicació, l’obra esdevé una profecia extraordinàriament lúcida de la crisi personal, espiritual i ecològica del nostre temps. El text reflecteix una realitat cacofònica i fragmentària que prefigura el món contemporani, materialitzada en una pluralitat de veus, de punts de vista, d’estils literaris i, fins i tot, de llengües.

En què consistirà el seminari?

Llegirem el poema amb la calma necessària per intentar desentranyar les seves múltiples al·lusions, que van des de l’alta cultura fins a la popular, des de la història fins a l’economia, travessant diverses tradicions religioses i espirituals. D’aquesta manera, procurarem apropar-nos al potent missatge que Eliot pensava que només podia transmetre en tota la seva profunditat, mitjançant la forma poètica.

Dates: 14, 21 i 28 de gener i 4 de febrer
Horari: 4 dijous, de 19:00 a 20:15 h.
Aportació: 60 € (fraccionable)

Inscripció per fer el curs on-line:

Us podeu inscriure a aquest curs enviant-nos un missatge a jm.bobadilla@cetr.net
Quan ens envieu el correu, si us plau, recordeu indicar el vostre nom i el títol del curs o nº del curs que trobaràs en el programa.

Forma de pagament: L’aportació es pot fer mitjançant transferència bancària al compte de

Banc Sabadell: ES79 0081 5119 6800 0108 8609

És molt important indicar el nom complet de la persona inscrita en el concepte de la transferència i el títol del curs o nº del curs.

A més, si el sistema del teu banc online ho permet, pots enviar-nos la notificació de transferència, disponible al final de l’operació de transferència a evacetr@gmail.com

Un cop us hagueu inscrit i hagueu realitzat la transferència, rebreu un missatge amb la confirmació de la inscripció i tres dies abans de l’inici del curs les instruccions per accedir a el curs en directe.

Formulari d’inscripció per fer el curs presencialment (places limitades)

Nom *

e-mail *

Telèfon