Skip to content

6. Introducció a l’ús de tecnologies digitals alternatives

Quatre sessions per introduir-nos a conèixer i aprendre quines són i com funcionen algunes tecnologies digitals alternatives a Microsoft Office (Word, Power Point), a Google (cercador i Gmail), Adobe Acrobat i també tractarem principis de ciberseguretat i com gestionar el certificat digital.

En un món cada vegada més digital, conèixer eines tecnològiques lliures i obertes, ens permet obrir el coneixement a programes que ofereixen una alternativa, i en molts casos gratuïtes, als programes ja coneguts. Aprendre a com funcionen aquestes tecnologies digitals alternatives és fer del món un lloc més lliure i divers tecnològicament.

9, 16, 23 i 30 de novembre 4 dimarts, de 18:30 a 20:00 h. Modalitat online
Aportació: 60 € (fraccionable)

Inscripció per fer el curs on-line:

Us podeu inscriure a aquest curs enviant-nos un missatge a jm.bobadilla@cetr.net
Quan ens envieu el correu, si us plau, recordeu indicar el vostre nom i el títol del curs o nº del curs que trobaràs en el programa.

Forma de pagament: L’aportació es pot fer mitjançant transferència bancària al compte de

Banc Sabadell: ES79 0081 5119 6800 0108 8609

És molt important indicar el nom complet de la persona inscrita en el concepte de la transferència i el títol del curs o nº del curs.

A més, si el sistema del teu banc online ho permet, pots enviar-nos la notificació de transferència, disponible al final de l’operació de transferència a evacetr@gmail.com

Un cop us hagueu inscrit i hagueu realitzat la transferència, rebreu un missatge amb la confirmació de la inscripció i tres dies abans de l’inici del curs les instruccions per accedir a el curs en directe.

Formulari d’inscripció per fer el curs presencialment (places limitades)

    Nom *

    e-mail *

    Telèfon

    Back To Top