Skip to content

9. CIBERNÈTICA I QUALITAT HUMANA

Necessitem un contrapès qualitatiu per conviure amb la tecnocienciència. Les societats del coneixement estan desplegant tot un engranatge cibernètic que transforma el nostre món en dades i algoritmes manegats des de les intel·ligències artificials. Aquesta transformació i tot el seu potencial són eines que, com espècie humana, no podem deixar en mans d’un sistema abocat a la informació, la investigació i l’explotació. Com fer que aquest engranatge cibernètic estigui al servei de la qualitat de vida? La qualitat humana i la qualitat humana profunda, com espiritualitat de l’acció desinteressada, poden ajudar a aquesta reorientació?

Dates: 12 i 19 de març, dos dimarts
Horari: de 18h a 20h
Aportació: 40€ (fraccionable)
Presencial i online

Inscripció per fer el curs on-line:

Us podeu inscriure a aquest curs enviant-nos un missatge a jm.bobadilla@cetr.net
Quan ens envieu el correu, si us plau, recordeu indicar el vostre nom i el títol del curs o nº del curs que trobaràs en el programa.

Forma de pagament: L’aportació es pot fer mitjançant transferència bancària al compte de

Banc Sabadell: ES79 0081 5119 6800 0108 8609

És molt important indicar el nom complet de la persona inscrita en el concepte de la transferència i el títol del curs o nº del curs.

A més, si el sistema del teu banc online ho permet, pots enviar-nos la notificació de transferència, disponible al final de l’operació de transferència a evacetr@gmail.com

Un cop us hagueu inscrit i hagueu realitzat la transferència, rebreu un missatge amb la confirmació de la inscripció i tres dies abans de l’inici del curs les instruccions per accedir a el curs en directe.

Formulari d’inscripció per fer el curs presencialment

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

    Nom *

    e-mail *

    Telèfon

    [recaptcha]

    Back To Top