skip to Main Content

4. Diàlegs amb Marià Corbí: CAMINOS DEL CORAZÓN

“Perquè no demanar-li a l’autor si ens pot aclarir els dubtes i qüestions que se’ns plantegen a partir de la lectura del seu llibre?” Així va sorgir aquesta proposta que es concretarà en dues sessions de diàleg amb en Marià Corbí. En aquesta ocasió comentarem el seu document “Caminos del corazón” en el que aborda la proposta de tres grans mestres de la indagació amb el sentir. Es tracta de Mazu, mestre xinès del segle VIII, de la tradició budista chan; un sufí afganès del segle XIII, Rumi; i un indi vedanta advaita de finals del XIX i primera meitat del XX, Ramana Maharshi.

Es pressuposa la lectura prèvia dels capítols que es comentaran a cada sessió. Per a la 1a. sessió: pp. 151- 177; per a la 2a. sessió: pp. 178-205.

“Caminos del corazón” el trobareu dins la seva obra El sentir hondo de la vida. Principios de epistemología axiológica 7 descarregable gratuïtament o comprable a https://www.bubok.es/libros/270024/El-sentir-hondo-de-la-vida-Principios-de-epistemologia-axiologica-7

Dos dimecres, 25 de gener i 22 de febrer
De 19h a 20:15h.
Presencial i online
Aportació: 30 € (fraccionable)

Inscripció per fer el curs on-line:

Us podeu inscriure a aquest curs enviant-nos un missatge a jm.bobadilla@cetr.net
Quan ens envieu el correu, si us plau, recordeu indicar el vostre nom i el títol del curs o nº del curs que trobaràs en el programa.

Forma de pagament: L’aportació es pot fer mitjançant transferència bancària al compte de

Banc Sabadell: ES79 0081 5119 6800 0108 8609

És molt important indicar el nom complet de la persona inscrita en el concepte de la transferència i el títol del curs o nº del curs.

A més, si el sistema del teu banc online ho permet, pots enviar-nos la notificació de transferència, disponible al final de l’operació de transferència a evacetr@gmail.com

Un cop us hagueu inscrit i hagueu realitzat la transferència, rebreu un missatge amb la confirmació de la inscripció i tres dies abans de l’inici del curs les instruccions per accedir a el curs en directe.

Formulari d’inscripció per fer el curs presencialment

    Nom *

    e-mail *

    Telèfon

    Back To Top