Skip to content

CURS ON-LINE. ESPIRITUALITAT SENSE DÉU PER UN MÓN NOU

ATENCIÓ – Darreres places disponibles.

El termini de matriculació acabara el dilluns 11 de maig a les 21h.

a càrrec de Francesc Torradeflot

És possible cultivar la qualitat humana sense Déu? Es considerarà com ha estat possible cultivar l’espiritualitat sense Déu en el passat i com ho és ara. Pot aquesta espiritualitat, que no parla del més enllà, tenir força per transformar aquest món? Es treballaran textos de Buda, Mahavira, Confuci, Lao Tsé, Meslie, Schopenhauer, Feuerbach, Nietzsche, Einstein, Tolle, Sam Harris i Comte-Sponville, entre altres.

Per què fer aquest curs on-line? Què aporta?

Per sorprendre’t i meravellar-te de la grandesa de la sensibilitat humana i per confirmar que ben sovint la saviesa agafa formes inesperades i creatives. Veuràs com es pot cultivar la qualitat humana profunda sense formes definides, i com la llibertat espiritual va més enllà de l’autoritat dogmàtica.

Del 13 de maig al 3 de juny
4 dimecres, de 19 a 20:30h

Aportació: 60 € (fraccionable)

Us podeu inscriure a aquest curs enviant-nos un missatge a jm.bobadilla@cetr.net

Forma de pagament: L’aportació es pot fer mitjançant transferència bancària al compte de Banc Sabadell:

ES79 0081 5119 6800 0108 8609

És molt important indicar el nom complet de la persona inscrita en el concepte de la transferència.

A més, si el sistema del teu banc online ho permet, pots enviar-nos la notificació de transferència, disponible al final de l’operació de transferència a evacetr@gmail.com

Un cop us hagueu inscrit i hagueu realitzat la transferència, rebreu un missatge amb la confirmació de la inscripció i les instruccions per accedir a el curs en directe.

Back To Top