Skip to content

Cicle de Cinema – octubre 2007

Totes les sessions inclouen projecció de les pel•lícules i comentari de les mateixes.
Per qüestions d’aforament, us preguem confirmació anticipada (telèfon 93 4107707).
Horari d’inici: 18, 30 h. (divendres).
Entrada: 6 euros.


PROGRAMA PREVIST FINS AL MOMENT


divendres, 26 de octubre 18,30 hs EL COLOR DEL PARAÍSO” amb Teresa Guardans
Direcció: Majid Majidi
País: Irán
Any: 1999
Durada: 90 min.


SINOPSI:
Muhàmmad és un nen cec a qui el pare vidu recull d’una escola per invidents a Teheran.
De retorn al poble, el pare decideix enviar-lo lluny perquè la presència del nen no sigui un obstacle per a poder-se tornar a casar. Muhàmmad arriba així a casa d’un fuster per aprendre l’ofici amb ell. Un petit i poderós drama sobre família i llaços humans en el que Majidi reflecteix la riquesa de la mirada interior i la seva força transformadora.
Mirar és una cosa; veure, una altra.

divendres, 9 de novembre 18,30 hs
Hierro 3 amb Óscar Puigardeu
Direcció: Kim Ki-duk.
País: Corea del Sud-Japó
Titol original: Bin-Jip
Gànere: Drama
Any: 2004
Durada: 95 min


SINOPSI:

Tae-suk (Jae Hee), un indigent, du una vida espectral. Ocupa temporalment vivendes que sap que estan buides. No roba ni fa malbé les llars que ocupa, en realitat és una mena de fantasma que dorm en llits d’altres i menja de les seves neveres. Sunhwa (Lee Seung-yeon), que en altres temps havia estat una bella model, és ara una mena d’ombra desfeta per un marit maltractador que la té tancada en una gran casa. El destí fa que els camins de Tae-suk i Sun-hwa es creuin, tot i que les seves existències estan abocades a no deixar rastre. Com si uns vincles invisibles els unissin, descobreixen que no poden separar-se i assumeixen en silenci el seu nou destí…

divendres, 23 de novembre 18,30 hs
¿Dónde está la casa de mi amigo? ” amb Halil Bàrcena
Direcció: Abbas Kiarostami
Titol original: Khane-ye doust kodjast?,
Any: 1987, Iran.
Durada: 1 hora 20 min.


SINOPSI : 

La història d’un alumne que busca la casa d’un company per tornar-li el seu quadern. A l’escola del poble de Koker, al nort de l’Iran, Mohamed no ha fet els exercicis en el quadern i el professor l’amenaça amb expulsar-lo si torna a no fer la feina. Aquella mateixa tarda, el seu company Ahmed, agafa per equivocació el quadern de Mohamed i quan decideix buscar la casa de l’amic per a poder-li tornar, es perd de nit. Un cant a la solidaritat protagonitzat per un noi capaç d’arriscar-se de nit per tal d’evitar-li problemes al seu amic.

Back To Top