Skip to content

CURS ON-LINE. COM CONSTRUIR UN NOU SISTEMA DE MOTIVACIÓ PER A COL·LECTIUS

a càrrec de Marta Granés i Queralt Prat

Hi ha una disciplina que estudia la construcció de sistemes de cohesió i motivació dels col·lectius, és l’epistemologia axiològica. En aquestes sessions veurem els primers passos de la construcció de sistemes de motivació adaptats a la societat d’innovació. Primer abordarem la necessitat de conèixer les posicions de valor de nivell fondo amb les que es regeix el col·lectiu en el moment actual; i després tractarem les noves perspectives valorals que li calen per configurar-se adequadament com a societat d’innovació. Quedarà pendent la construcció de la narrativa que ha d’aconseguir que els membres del col·lectiu s’adhereixin voluntàriament al nou sistema de valors construït.

Del 18 de maig al 8 de juny, 4 dilluns de 19h a 20h

Aportació: 40 €


Marta Granés és doctora en Ciències de la Religió (UCM), llicenciada en Estudis de l’Àsia Oriental, Màster en Humanitats. Coordinadora i investigadora de CETR.

Queralt Prat-i-Pubill, doctora en Filosofía per l’Universitat Copenhagen Business School, doctora en “Management Sciences” per ESADE Business School de la Universitat Ramon Llull, llicenciada en Direcció i Administració d’Empreses i MBA per ESADE i Master CEMS. Investigadora de CETR, treballa assesorant a empreses pel trànsit d’estructura piramidal a en xarxa.


Us podeu inscriure a aquest curs enviant-nos un missatge a jm.bobadilla@cetr.net

Forma de pagament: L’aportació es pot fer mitjançant transferència bancària al compte de Banc Sabadell:

ES79 0081 5119 6800 0108 8609

És molt important indicar el nom complet de la persona inscrita en el concepte de la transferència.

A més, si el sistema del teu banc online ho permet, pots enviar-nos la notificació de transferència, disponible al final de l’operació de transferència a evacetr@gmail.com

Un cop us hagueu inscrit i hagueu realitzat la transferència, rebreu un missatge amb la confirmació de la inscripció i les instruccions per accedir a el curs en directe.

Back To Top