Skip to content

Reflexiones sobre la cualidad humana

Reflexiones sobre la cualidad humana
Autor: Marià Corbí
Edició: Verloc, 2012, 305p
ISBN: 978-84-937737-9-3
Preu: 13€

Descàrrega gratuïta o compra online
Demana’l a la teva llibreria o compra’l al nostre centre.
Una obra que reflecteix la preocupació de l’autor pel molt que queda per fer de cara a afavorir el cultiu de la qualitat humana en les societats d’innovació. Pàgines que recullen intuïcions, inquietuds… reflexions forjades, dia a dia, en diàleg amb la realitat i deixant-se interpel·lar per ella.

L’autor es pregunta com afavorir el cultiu de la qualitat humana en les societats d’innovació? Com recrear de nou la saviesa dels nostres avantpassats en unes condicions culturals tan radicalment diferents i inèdites? Com concebre un camí a la qualitat, imprescindible i inseparable de la creativitat d’individus i grups?

I després d’un intens itinerari d’estudi, plasmat en obres anteriors, aquestes pàgines recullen el batec d’una inquietud: intuïcions, interrogants, dubtes … reflexions forjades dia a dia en diàleg amb la realitat i deixant-se interpel·lar per ella.

Una inquietud que porta l’autor a abordar la construcció de projectes col·lectius, el paper de la ciència, el lloc de les religions, la confluència de tradicions culturals, la relectura del llegat de saviesa … Una mirada a la realitat que procura posar en relleu els obstacles a la qualitat, i necessitats, reptes, ajudes per al seu cultiu. Una obra que reflecteix la seva preocupació per tot el que queda per fer.

Back To Top