Skip to content

10. MÁS ALLÁ DE LOS LÍMITES. Meditaciones sobre la Unidad : DIÀLEGS AMB MARIÀ CORBÍ

“Perquè no demanar-li a l’autor si ens pot aclarir els dubtes i qüestions que se’ns plantegen a partir de la lectura del seu llibre?” Així va sorgir aquesta proposta que es concretarà en tres sessions de diàleg amb en Marià Corbí sobre una obra que explora de manera personal temàtiques importants pel camí interior abordades pels diferents mestres i tradicions espirituals. Els temes han estat ordenats amb la finalitat de formar un tot coherent que pugui orientar la meditació. Es pressuposa la lectura prèvia dels capítols que es comentaran a cada sessió. 1a. sessió: pp. 11-65; 2a. sessió: pp. 66-123 i 3a. sessió: pp. 124-180.

Más allá de los límites. Meditaciones sobre la unidad es pot comprar o bé descarregar gratuïtament a Ed. Bubok https://www.bubok. es/libros/208295/Mas-alla-de-los-limites-Meditaciones-sobre-la- unidad

25 de gener, 22 de febrer i 29 de març 3 dimarts, de 19:00 a 20:15 h. Modalitat online
Aportació: 45 € (fraccionable)

 

Inscripció per fer el curs on-line:

Us podeu inscriure a aquest curs enviant-nos un missatge a jm.bobadilla@cetr.net
Quan ens envieu el correu, si us plau, recordeu indicar el vostre nom i el títol del curs o nº del curs que trobaràs en el programa.

Forma de pagament: L’aportació es pot fer mitjançant transferència bancària al compte de

Banc Sabadell: ES79 0081 5119 6800 0108 8609

És molt important indicar el nom complet de la persona inscrita en el concepte de la transferència i el títol del curs o nº del curs.

A més, si el sistema del teu banc online ho permet, pots enviar-nos la notificació de transferència, disponible al final de l’operació de transferència a evacetr@gmail.com

Un cop us hagueu inscrit i hagueu realitzat la transferència, rebreu un missatge amb la confirmació de la inscripció i tres dies abans de l’inici del curs les instruccions per accedir a el curs en directe.

Formulari d’inscripció per fer el curs presencialment (places limitades)

    Nom *

    e-mail *

    Telèfon

    Back To Top