Skip to content

9. AUDICIÓ de MÚSICA CLÀSSICA CONTEMPORÀNIA

Intentarem comprendre el sentir musical de la nostra època. Escoltarem autors joves nascuts als darrers anys del segle XX.

En la mida que vivim en la societat actual amb una poderosa tecnociència en creixement accelerat, el fet de que musicalment no ens sentim còmodes més que escoltant obres que es van composar fa 200 o 300 anys denota que hi ha alguna cosa en el nostre sentir que no està en ordre.

NOVES DATES: 11 i 18 de febrer
2 divendres, de 18:00 a 19,30 h presencial i on-line
Aportació: 15€

Inscripció per fer el curs on-line:

Us podeu inscriure a aquest curs enviant-nos un missatge a jm.bobadilla@cetr.net
Quan ens envieu el correu, si us plau, recordeu indicar el vostre nom i el títol del curs o nº del curs que trobaràs en el programa.

Forma de pagament: L’aportació es pot fer mitjançant transferència bancària al compte de

Banc Sabadell: ES79 0081 5119 6800 0108 8609

És molt important indicar el nom complet de la persona inscrita en el concepte de la transferència i el títol del curs o nº del curs.

A més, si el sistema del teu banc online ho permet, pots enviar-nos la notificació de transferència, disponible al final de l’operació de transferència a evacetr@gmail.com

Un cop us hagueu inscrit i hagueu realitzat la transferència, rebreu un missatge amb la confirmació de la inscripció i tres dies abans de l’inici del curs les instruccions per accedir a el curs en directe.

Formulari d’inscripció per fer el curs presencialment (places limitades)

    Nom *

    e-mail *

    Telèfon

    [recaptcha]

    Back To Top