Skip to content

11. ELS SABORS DEL SABER

Es farà un viatge per la diversitat de les grans tradicions de saviesa (budisme, hinduisme, judaisme, cristianisme, islam, ateisme, etc.) i pels principals paissatges dels seus diferents colors i accents.

Sense perdre el gust propi de cada tradició i escola de qualitat humana profunda, s’intentarà descobrir allò que tenen de comú: el coneixement, l’amor, l’acció, la desegocentració.

La saviesa és un tresor immens que cada cop és més gran però no és evident la seva descoberta. Plegats, en grup, en diàleg és més fàcil trobar-lo i desenterrar-lo i tastar-ne els sabors i veure’n els colors de la seva esplendorosa riquesa.

“¿Quién es sabio? Aquel que aprende de todos los seres humanos” (Talmud de Babilonia)
“Quienquiera está buscando a Dios en los caminos encuentra caminos y pierde a Dios, que está oculto en los caminos.” (Maestro Eckhart)
“Si el mar fuese tinta para escribir las palabras de mi Señor, el mar, aunque se añadiese otro igual, se agotaría antes de que se agotasen las palabras de mi Señor»” (El Corán)
“Después de toda esa búsqueda, cuando no pudieron encontrarlo, se dieron por vencidos y dijeron: “Más allá”” (Kabir)
“Nuestra vida diaria necesita tener una dimensión espiritual que nos ayude a desarrollar nuestra capacidad para cuidar bien de nuestro dolor y miedo, así como de nuestra felicidad.” (Thich Nath Hanh)
“Por eso el sabio, llega sin viajar, lo ve todo sin mirar, actúa sin obrar” (Lao Tsé)
“¿Cuál es tu meta en filosofía? –Mostrarle, a la mosca, la salida de dentro de la campana del atrapamoscas” (Wittgenstein)
“La mejor emoción de la que somos capaces es la emoción mística. Contiene el germen de todo el arte y de toda la ciencia verdaderos” (Einstein)

2, 9, 16 i 23 de maig
Quatre dimarts, de 19h a 20:30h
Preu: 60 euros

Inscripció per fer el curs on-line:

Us podeu inscriure a aquest curs enviant-nos un missatge a jm.bobadilla@cetr.net
Quan ens envieu el correu, si us plau, recordeu indicar el vostre nom i el títol del curs o nº del curs que trobaràs en el programa.

Forma de pagament: L’aportació es pot fer mitjançant transferència bancària al compte de

Banc Sabadell: ES79 0081 5119 6800 0108 8609

És molt important indicar el nom complet de la persona inscrita en el concepte de la transferència i el títol del curs o nº del curs.

A més, si el sistema del teu banc online ho permet, pots enviar-nos la notificació de transferència, disponible al final de l’operació de transferència a evacetr@gmail.com

Un cop us hagueu inscrit i hagueu realitzat la transferència, rebreu un missatge amb la confirmació de la inscripció i tres dies abans de l’inici del curs les instruccions per accedir a el curs en directe.

Formulari d’inscripció per fer el curs presencialment

    Nom *

    e-mail *

    Telèfon

    Back To Top