Skip to content

CURS ON-LINE. PRINCIPIS D’EPISTEMOLOGIA AXIOLÒGICA DE MARIÀ CORBÍ

a càrrec de Jose Manuel Bobadilla

Una de les línies centrals del CETR és l’estudi de com al llarg de tota la història l’espècie humana ha construït els seus sistemes de valors.

Som éssers socials que construïm el nostre món i la forma en la qual ens relacionem. Ens hem d’autoprogramar a tots els nivells i l’espistemologia axiològica pot esdevenir una eina molt important per construir nous models socials adequats a les societats del segle XXI.

Durant aquestes dos sessions presentarem l’Epistemologia Axiològica de Marià Corbí, quins són els seus principis antropològics i epistemològics, quina anàlisi ofereix sobre la relació entre individu, col·lectiu i entorn i quines aportacions i aplicacions pot fer a les noves societats del coneixement.

21 i 28 de maig, 2 dijous, de 19:00 a 20:00h

Aportació: 30 € (fraccionable)

Us podeu inscriure a aquest curs enviant-nos un missatge a jm.bobadilla@cetr.net

Forma de pagament: L’aportació es pot fer mitjançant transferència bancària al compte de Banc Sabadell:

ES79 0081 5119 6800 0108 8609

És molt important indicar el nom complet de la persona inscrita en el concepte de la transferència.

A més, si el sistema del teu banc online ho permet, pots enviar-nos la notificació de transferència, disponible al final de l’operació de transferència a evacetr@gmail.com

Un cop us hagueu inscrit i hagueu realitzat la transferència, rebreu un missatge amb la confirmació de la inscripció i les instruccions per accedir a el curs en directe.

Back To Top