Skip to content

5. LECTURA COMENTADA: VERSOS SOBRE LA PERFECCIÓ DE LA SAVIESA.

a càrrec de Marià Corbí, Montse Cucarull i Marta Granés

Aquest text budista presenta una manera d’entendre la realitat i la pròpia individualitat que resulta alliberadora de la repetitiva i estreta mirada amb la que ens apropem al món i ens entenem a nosaltres mateixos.

Alguns del seus plantejaments són: el jo i allò meu són inconsistents; donar per real la idea d’un jo comporta sofriment; tota visió de la individualitat és produïda per la ignorància; l’essencial naturalesa de totes les coses està buida de totes les nostres concepcions.

Del 18 de febrer al 2 de juny
10 dimarts quinzenalment,
de 19:00 a 20:15 h.

Aportació: 140 € (fraccionable)

El text ens parlarà de la recerca entorn què és la realitat, què som nosaltres, tot qüestionant la visió que mantenim de tot plegat. Afinarà sobre les actituds que cal tenir en la recerca per tal de no quedar atrapats en cap dels aclariments que es van assolint. La llibertat és la clau.

 

Què aprendrem de la seva lectura?

 • Reafirmar-nos en la llibertat: no podem aturar-nos, sempre hi ha més i més novetat
 • La indagació ha d’enforcar-se sobre un mateix.
 • La realitat que ens envolta i nosaltres mateixos que ho prenem com reals som només modelacions humanes. La verdadera realitat de tot es presenta en les modelacions però deslligada d’elles.
 • Es proposa una indagació alliberada de mètodes quan es prenen com finalitat en si mateixos.
 • Saber viure i apropar-se a les coses sense cap mena de suport. El bon camí no es lliga a cap coneixement, a cap perfecció, a cap pensament. Perquè qui no es lliga ni a la més mínima cosa pot unir-se a la saviesa.

  Nom *

  e-mail *

  Telèfon

  Back To Top