Skip to content

9. EL CONTINU TECNOLÒGIC-NATURAL A LES SOCIETATS ACTUALS

Vivim un món cada vegada més tecnològic, aquest fet remarca amb força la distancia entre allò natural i allò artificial.

Un fet similar es va viure quan es debatia la diferencia entre natura i cultura i finalment es va concretar que quelcom cultural era natural. Podem dir el mateix del món tecnològic? Si l’ésser humà ha desenvolupat una tècnica per sobreviure, podem parlar d’un continu tecnològic-natural?

En aquest seminari tindrem tres sessions per veure com l’ésser humà ha desenvolupat la seva capacitat tècnica, quines implicacions ha tingut aquest desenvolupament tecnològic i com, en les societats actuals, és necessari parlar d’un continu tecnològic-natural que ens permeti construir una nova relació de l’ésser humà amb la natura mitjançat la tecnologia.

11, 18 i 25 de novembre
tres divendres de 18:30h a 20h
Aportació: 45 euros

Inscripció per fer el curs on-line:

Us podeu inscriure a aquest curs enviant-nos un missatge a jm.bobadilla@cetr.net
Quan ens envieu el correu, si us plau, recordeu indicar el vostre nom i el títol del curs o nº del curs que trobaràs en el programa.

Forma de pagament: L’aportació es pot fer mitjançant transferència bancària al compte de

Banc Sabadell: ES79 0081 5119 6800 0108 8609

És molt important indicar el nom complet de la persona inscrita en el concepte de la transferència i el títol del curs o nº del curs.

A més, si el sistema del teu banc online ho permet, pots enviar-nos la notificació de transferència, disponible al final de l’operació de transferència a evacetr@gmail.com

Un cop us hagueu inscrit i hagueu realitzat la transferència, rebreu un missatge amb la confirmació de la inscripció i tres dies abans de l’inici del curs les instruccions per accedir a el curs en directe.

Formulari d’inscripció per fer el curs presencialment

    Nom *

    e-mail *

    Telèfon

    Back To Top