Skip to content

8. LA CONSTRUCCIÓ DE LA IDENTITAT EN LA SOCIETAT DE LA COMUNICACIÓ

Som animals simbiòtics que ens constituïm com a individualitats mitjançant les relacions amb altres. Avui es parla molt de la multiplicitat d’identitats que permeten les xarxes socials, abordarem aquest fenomen actual per entendre les raons per les quals passa, si aquesta situació comporta problemes o disfuncions en els individus, o si per contra ajuda a les relacions. Exposem la nostra identitat fragmentada en múltiples plataformes, o fins i tot mostrem el que no es pot mostrar en la quotidianitat. La gent es construeix un estereotip de les identitats per allò que veuen sobre l’alteritat. Podem conviure amb identitats múltiples? Hem fragmentat la nostra identitat i alhora potenciat només aquells fragments que més likes tenen? Presenta això un perill o les noves generacions estan adaptades a aquesta fragmentació? O realment no hi ha cap fragmentació i únicament exaltem algunes facetes de la nostra personalitat a les xarxes socials; som el que postegem?

17 i 24 d’octubre
dos dilluns, de 17:00 h a 19:00 h
Aportació: 30 €

Inscripció per fer el curs on-line:

Us podeu inscriure a aquest curs enviant-nos un missatge a jm.bobadilla@cetr.net
Quan ens envieu el correu, si us plau, recordeu indicar el vostre nom i el títol del curs o nº del curs que trobaràs en el programa.

Forma de pagament: L’aportació es pot fer mitjançant transferència bancària al compte de

Banc Sabadell: ES79 0081 5119 6800 0108 8609

És molt important indicar el nom complet de la persona inscrita en el concepte de la transferència i el títol del curs o nº del curs.

A més, si el sistema del teu banc online ho permet, pots enviar-nos la notificació de transferència, disponible al final de l’operació de transferència a evacetr@gmail.com

Un cop us hagueu inscrit i hagueu realitzat la transferència, rebreu un missatge amb la confirmació de la inscripció i tres dies abans de l’inici del curs les instruccions per accedir a el curs en directe.

Formulari d’inscripció per fer el curs presencialment (places limitades)

    Nom *

    e-mail *

    Telèfon

    [recaptcha]

    Back To Top