Skip to content

Celebració del Vè Parlament Català de les Religions

Religions i modernitat

18 i 19 de juny de 2011, al Palau dels Reis de Mallorca de Perpinyà

Una bona ocasió per a visitar Perpinyà, amb tota mena de facilitats de cara a l’allotjament i el transport.

Més informació del programa i inscripcions, així com de les facilitats d’allotjament: http://parlement-2011.monsite.orange.fr i també a www.audir.org

La Xarxa Catalana d’Entitats de Diàleg Interreligiós (associació que aplega les iniciatives de dinou entitats i grups interreligiosos estables de l’àrea territorial de llengua catalana ubicats al Principat, Alacant, València, Mallorca, Rosselló i Andorra) es complau en convocar-vos a la celebració del V Parlament Català de les Religions,que tindrà lloc els dies 18 i 19 de juny de 2011, al Palau dels Reis de Mallorca de Perpinyà.

Les edicions d’aquest esdeveniment biennal es celebren cada vegada en un lloc diferent, giren entorn d’un tema central i són organitzades per una de les entitats o grups de la Xarxa Catalana. Així doncs, el V Parlament Català de 2011 tindrà lloc al Palau dels Reis de Mallorca, el tema central de les sessions plenàries i taules rodones  serà “Religions i modernitat” i ha estat organitzat pel grup L’Amitié inter-religieuse du Rousillon (AIR). El Parlament serà bilingüe, francès/català, amb possibilitats de traducció simultània.
La Xarxa Catalana, i de manera especial L’Amitié inter-religieuse du Rousillon, convoquen a la participació de tota la ciutadania que, motivada pel valor que implica el trobar-se des de l’àmplia i rica diversitat de les tradicions religioses i espirituals del món, cerqui, amb voluntat sincera, l’acolliment mutu i el diàleg fecund i creatiu en la recerca de nous camins per a la pau.

L’organització del Parlament demana que, sisplau, només facin la reserva de plaça les persones realment interessades en assistir al Parlament, doncs l’aforament és limitat. Seria una llàstima deixar persones sense lloc mentre que d’altres no ocupen la seva cadira. (Requisit imprescindible: imprimir, omplir i enviar la butlleta d’inscripció per correu postal. Abans del 15 de maig)

Transport: des de l’Associació Unesco pel Diàleg Interreligiós s’està organitzant un autocar que surti direcció Perpinyà dissabte 18 de juny , per sortir d’aquesta ciutat, destí Barcelona, diumenge 19, a les 18,30h. Més Informació i reserves: p.claret@audir.org

Back To Top