Skip to content

Grup d’investigació sobre qualitat humana

Grup d’investigació sobre qualitat humana

Aquí trobareu reflexions abordant punts concrets de la qualitat humana i el seu cultiu a partir de l’estudi de grans autors que van parlar d’ella.

Entenem per ‘qualitat humana’ la nostra capacitat de tenir un accés tant al que té a veure amb les nostres necessitats, com al que és gratuït pel que fa a aquestes necessitats. La nostra condició de vivents constituïts per la parla ens possibilita aquesta doble condició de la qualitat humana.

EQUIP INVESTIGADOR
M. Corbí, director de l’equip, és doctor en Filosofia, epistemòleg
J.M. Bobadilla graduat en Sociologia amb menció en Cultura, màster en ciències de la religió (ISCREB) i màster en filosofia aplicada a la ciència i la tècnica (UAB).
M. Cucarull, llicenciada en Ciències Químiques i en Farmàcia
T.Guardans, doctora en Humanitats, llicenciada en Filologia
F. Torradeflot, doctor en Teologia, llicenciat en Història de les Religions (Lovaina) i en Filosofia,
M. Granés, llicenciada en Estudis d’Àsia Oriental, màster en Humanitats, doctoranda en Ciències de la Religió, Enginyer Tècnic Agrícola
M. Macau, llicenciada en Medicina
Q. Prat i Pubill llicenciada en Direcció i Administració d’Empreses i MBA per ESADE, màster CEMS, màster d’investigació per ESADE. Doctoranda a ESADE
O. Puigardeu llicenciat en Psicologia

La verdad es pura cualidad

La verdad es pura cualidad

La verdad no es una formulación, porque toda formulación es una modelación de la realidad a la medida de las necesidades de un viviente. Lo que llamamos verdad los humanos es una modelación a nuestra medida. Incluso la verdad científica, aunque no sea a la medida de nuestras necesidades inmediatamente, es una modelación a la medida de nuestras posibilidades como animales terrestres.
Llegir més
Somos insignificantes y de importancia suma

Somos insignificantes y de importancia suma

uestra existencia no tiene importancia ninguna. Somos insignificantes. Frágiles formas de existir que hoy son y mañana desaparecen. Nuestro nacimiento fue insignificante para la inmensidad de los mundos y nuestra muerte no significará nada para esa misma inmensidad de mundos. Somos tan sin importancia como una hierba del camp, como una espiga de trigo, como una piedrecita del camino, como la vida de un gorrión, como el existir o no existir de un pequeño insecto.
Llegir més
Back To Top