Skip to content

EL PAC: Procés d’Ampliació de Consciència.

      Per Guy Giménez

Fa uns anys, durant un seminari a l’Integral Institute a Boulder (Colorado), vaig tenir l’oportunitat de conèixer a Genpo Roshi, el “descobridor” d’un sorprenent mètode de treball que va batejar com a “Big Mind”. [ www.genpo.org ]

Enguany, he tornat als Estats Units per aprofundir el meu coneixement d’aquest mètode i poder adaptar-lo a les meves capacitats, al meu treball i als meus objectius.

Dissabte 8 de març, compartiré amb vosaltres aquest procés, rebatejat com “Procés d’Ampliació de Consciència”.

  ¿En què consisteix?

És una tècnica d’indagació, d’observació i de coneixement, hereva de les tradicions Budistes orientals (principalment del Zen) i adaptada al pensament occidental utilitzant la tècnica del “Diàleg de Veus” [ www.elenadragotto.com ] o Voice dialogue, [ http://delos-inc.com ]. En aquest sentit, recorda algunes tècniques utilitzades en psicologia (sobre tot l’enfocament de Carl Gustav Jung).

Ofereix un camí molt senzill -fins i tot entretingut perquè es practica en grup i de manera interactiva-, per tornar a la perspectiva no-dual, l’essència del nostre veritable Ser.

¿Per a què serveix?

La nostra ment racional necessita trobar una utilitat a qualsevol de les nostres activitats… Ja que és així, què ens pot aportar assistir a la sessió?

Utilitzada adequadament, possibilita l’accés voluntari a una perspectiva més amplia de la vida (menys limitada al propi ego) que ens permet funcionar lliurament en diferents situacions de la vida ordinària.

A nivell pràctic, pot tenir diferents usos:
• Coneixement i comprensió d’un mateix: descobrir on et limites i quin és el teu potencial.
• Sanar perspectives o comportaments sobre la vida i les seves eleccions
• Incrementar la compassió i la capacitat d’identificació amb tots els éssers
• Afavorir estats meditatius profunds en la pràctica meditativa personal

De 10:00 a 14:00h.
Cal apuntar-s’hi prèviament. Places limitades
Preu: 20€


“Aquest procés sorprenentment original, profund i efectiu per despertar o descobrir la Pròpia Naturalesa, és una pràctica tan senzilla i universal que pot fer-se servir en qualsevol camí espiritual, o bé simplement com una pràctica per copsar el propi Ésser”

Ken Wilber, autor d’Integral Spirituality
Back To Top