CICLE DE CINEMA 2019

Una tria de pel·lícules i documentals amb aportacions d’interès en l’àmbit de la qualitat humana. Cada pel·lícula s’acompanya d’una breu presentació, més comentari i debat posterior.

Inici de les sessions: 18,30 h.

Preus: 1 entrada 3€, cicle complet 15€

Hotel Salvación

Hotel Salvación

Fecha: 25 d’octubre  Dir: Shubhashish Bhutiani. Índia, 2016

Presenta: Marta Granés

Sinopsi: En una estranya i última petició vital, un ancià indi obliga al seu fill a que deixi la feina i l’acompanyi a la ciutat santa de Benarés (Varanasi), per morir allà. Davant tal demanda, a l’home no li queda una altra opció que embarcar-se amb ell en el viatge. (FILMAFFINITY)

Pago Justo

Pago Justo

Fecha: 8 de novembre  Dir:Nigel Cole.  Regne Unit, 2010

Presenta: Jose Manuel Bobadilla

Sinopsi: El 1968, gairebé 200 cosidores de la planta Ford d’Dagenham, a Londres, van organitzar una vaga per reivindicar la igualtat de salaris respecte als homes. Liderades per Rita (Sally Hawkins) acaben aconseguint l’aprovació de la Equal Pay Act. (FILMAFFINITY)

Fátima

Fátima

Fecha: 15 de novembre  Dir:YJessi Nelson. EUA, 2001

Presenta: Teresa Guardans

Sinopsi:Fatima és una musulmana immigrant d’origen àrab que és mare de dues filles: Souad, una adolescent rebel de 15 anys, i Nesrine, una jove de 18 anys que està començant la Universitat i vol ser metge. (FILMAFFINITY)

El Mayor Regalo (Documental)

El mayor regalo (Documental)

Fecha: 22 de novembre  Dir:Juan   Manuel   Cotelo. Espanya,   2018

Presenta:Encarna Navas

Sinopsi: Film que parla del perdó a través de testimonis dels que l’han donat i els que l’han rebut. L’objectiu és demostrar que el perdó pot amb les situacions més imperdonables: des d’una petita picabaralla fins morts violentes durant una guerra.

Capharnaüm

Capharnaüm

Fecha: 29 de novembre  Dir:Nadine Labaki. Líban-França, 2019

Presenta: Olga Almato

Sinopsi: Davant un tribunal, Zain, un nen de 12 anys, declara davant el jutge. -Per què has demandat als teus propis pares? -Per donar-me la vida. (FILMAFFINITY)

La Familia Bélier

La familia Bélier

Fecha: 13 de desembre  Dir: Eric Lartigau. França, 2014

Presenta: Eva Torres

Sinopsi: Tots els membres de la família Bélier són sords, excepte Paula, de 16 anys. Ella fa d’intèrpret per als seus pares, especialment pel que fa al funcionament de la granja familiar. A causa de que a la Paula li agrada un noi de l’institut, s’apunta com ell al grup de la coral. Allà descobrirà el seu talent per al cant… (FILMAFFINITY)