Teresa Guardans

4. REDESCOBRIR JESÚS DE NATZARET, UN MESTRE DE VIDA

4 JESUS

Per poder rebre i explorar les paraules del mestre de Natzaret cal anar més enllà del personatge creat al llarg dels segles. Conèixer alguns aspectes del seu temps, un moment clau de la història del judaisme, ens ajudarà a redescobrir el sentit del seu llegat. Com era l’entorn de Jesús? Què el preocupava? Qui l’escoltava? El recorregut que farem ens permetrà entrar en contacte amb les diverses fonts textuals que tenim a l’abast (els evangelis canònics, apòcrifs, gnòstics, les cartes…) i explorar el sentit del seu mestratge.

Dates: 5, 19 i 26 d’octubre i 2 de novembre
Horari: 4 dilluns, de 19:00 a 20:30 h.
Aportació: 45 € (fraccionable)

Inscripció per fer el curs on-line:

Us podeu inscriure a aquest curs enviant-nos un missatge a jm.bobadilla@cetr.net
Quan ens envieu el correu, si us plau, recordeu indicar el vostre nom i el títol del curs o nº del curs que trobaràs en el programa.

Forma de pagament: L’aportació es pot fer mitjançant transferència bancària al compte de

Banc Sabadell: ES79 0081 5119 6800 0108 8609

És molt important indicar el nom complet de la persona inscrita en el concepte de la transferència i el títol del curs o nº del curs.

A més, si el sistema del teu banc online ho permet, pots enviar-nos la notificació de transferència, disponible al final de l’operació de transferència a evacetr@gmail.com

Un cop us hagueu inscrit i hagueu realitzat la transferència, rebreu un missatge amb la confirmació de la inscripció i tres dies abans de l’inici del curs les instruccions per accedir a el curs en directe.

Formulari d’inscripció per fer el curs presencialment (places limitades)

Nom *

e-mail *

Telèfon