Marta Granés

15. INDAGACIÓ SOBRE LA VIDA ÉS COM UN SOMNI

14 SOMNI

Molt sovint la saviesa de les tradicions espirituals afirma que la realitat és inconsistent, un simulacre, que és com un miratge. Seguint alguns textos indagarem pas a pas aquestes afirmacions sense recolzar-nos en supòsits ni creences, intentant arribar al fons mitjançant un treball de raonament.
Ens proposem arribar a comprendre el més fondament possible que el nostre món i nosaltres mateixos som una construcció. Una construcció necessària però sense més consistència que la que nosaltres mateixos li donem. El nostre món no és més real que el d’un escarabat o un ocell: cada vivent construeix un món correlat a les seves necessitats, i aquests mons són només a la seva ment.
Com també proposen les tradicions de saviesa indagarem: què és el que es presenta darrere de la completa inconsistència? És la seva mateixa inconsistència la que ens dirà el què ens hagi de dir.

Dates: 8, 15, 22 i 29 d’abril
Horari: 4 dijous, de 19:00 a 20:30 h.
Aportació: 45 €

Inscripció per fer el curs on-line:

Us podeu inscriure a aquest curs enviant-nos un missatge a jm.bobadilla@cetr.net
Quan ens envieu el correu, si us plau, recordeu indicar el vostre nom i el títol del curs o nº del curs que trobaràs en el programa.

Forma de pagament: L’aportació es pot fer mitjançant transferència bancària al compte de

Banc Sabadell: ES79 0081 5119 6800 0108 8609

És molt important indicar el nom complet de la persona inscrita en el concepte de la transferència i el títol del curs o nº del curs.

A més, si el sistema del teu banc online ho permet, pots enviar-nos la notificació de transferència, disponible al final de l’operació de transferència a evacetr@gmail.com

Un cop us hagueu inscrit i hagueu realitzat la transferència, rebreu un missatge amb la confirmació de la inscripció i tres dies abans de l’inici del curs les instruccions per accedir a el curs en directe.

Formulari d’inscripció per fer el curs presencialment (places limitades)

Nom *

e-mail *

Telèfon