Marià Corbí Estem vivint el trànsit cultural més radical i ràpid de la història de l'evolució humana, estem vivint el trànsit de les cultures encara agrari-autoritàries i de les societats industrials, a les societats fonamentades en la creació continuada i en progressió exponencial de noves ciències i noves tecnologies, ia través seu, de nous productes i nous serveis.
Ens veiem forçats a passar de viure de patrons de vida rebuts d'avantpassats prestigiosos i de déus, a haver-nos de construir nosaltres mateixos. Això ens exigeix haver de crear projectes de vida col·lectiva, projectes axiològics col·lectius (PACs) que siguin dinàmics i al ritme del creixement exponencial de les tecnociències i les seves conseqüències. Hem de fer un trànsit en una contraposició entre societats que són o es consideren estàtiques a societats que són una dinàmica progressivament accelerada.

El fet religiós
El fet religiós
Autors: Maria Fradera, Teresa Guardans, Salvador Juncà
Edició: Eumo, 1996. 32 p.
(llibre de l’alumne i llibre de l’educador)
Senderi. Quaderns d’educació ètica; 16.
ISBN 84-7602-941-1
3 € (el trobareu a CETR)
El fet religiós
Autors: Maria Fradera, Teresa Guardans, Salvador Juncà
Edició: Eumo, 1996. 32 p. (llibre de l’alumne i llibre de l’educador)
Senderi. Quaderns d’educació ètica; 16.
ISBN 84-7602-941-1
3 € (el trobareu a CETR)
descàrrega gratuïta:quadern d’alumne (ejemplar escanejat)
descàrega gratuïta: guia per l’educador (ejemplar escanejat)
Una aproximació a la polivalència del fet religiós, en la línia de les propostes de la col·lecció Senderi, de materials pedagògics dirigida a la franja 14-16 anys. Un Quadern de l’alumne (32 p.) acompanyat de les orientacions del llibre de l’educador, que fa veure la necessitat de reflexionar i conèixer les diverses manifestacions religioses d’arreu. “Res d’allò que és humà no m’és aliè” -deia Terenci-.
This Post Has 0 Comments