Marià Corbí Estem vivint el trànsit cultural més radical i ràpid de la història de l'evolució humana, estem vivint el trànsit de les cultures encara agrari-autoritàries i de les societats industrials, a les societats fonamentades en la creació continuada i en progressió exponencial de noves ciències i noves tecnologies, ia través seu, de nous productes i nous serveis.
Ens veiem forçats a passar de viure de patrons de vida rebuts d'avantpassats prestigiosos i de déus, a haver-nos de construir nosaltres mateixos. Això ens exigeix haver de crear projectes de vida col·lectiva, projectes axiològics col·lectius (PACs) que siguin dinàmics i al ritme del creixement exponencial de les tecnociències i les seves conseqüències. Hem de fer un trànsit en una contraposició entre societats que són o es consideren estàtiques a societats que són una dinàmica progressivament accelerada.

Imhotep i el faraó
Imhotep i el faraó
Una narració sobre un personatge fascinant, Imhotep, sacerdot, savi, primer ministre de Djoser… i arquitecte de la primera de totes les piràmides; de la mà de JP Lauer, l’arquitecte que va dedicar la vida a reconstruir la piràmide, carregat de saviesa i d’experiències vitals… Més una Guia de Lectura amb suggeriments per explorar el text a l’aula.
© text: Teresa Guardans ; © il·lustracions: Jaume Bosch
edita: Lalè, 2020. 79 p. ISBN: 978-84-121743-0-4
Guia de lectura, recursos complementaris i més informacions: a Otsiera.com