Marià Corbí Els equips en interdependència no són viables, si no se n'exclou l'egoisme. Perquè siguin possibles cal que tots els membres de l'equip tinguin la qualitat humana suficient perquè, en la feina comuna, no escombrin cap a casa, sinó que, perquè la interdependència pugui funcionar, evitin el més possible l'egoisme. En un equip en interdependència cal donar un intercanvi total i sense reserves dels coneixements de cada especialista, per fer possible la millor creativitat i innovació. Si es reservessin coneixements, per conservar els seus propis interessos actuals o futurs, perjudicarien la possibilitat d'innovació i creació, perjudicant la resta de l'equip. Si tots reservessin coneixements de la seva especialització, per cobrir-se les espatlles davant dels possibles avatars de l'equip, aquest equip tindria disminuïdes seriosament les seves possibilitats creatives i innovadores.
14é Encontre Internacional CETR. Problemas del tránsito a una espiritualidad sin sumisión.
14é. Encontre Internacional CETR
Edición: Ed. Bubok, 2019. 254p.
ISBN: 978-84-685-3739-9
Descarrega gratuita o compra on-line
Preu: 8,21
Temàtica dels 15 Encontres Internacionals amb links als llibres
En aquesta edició de les Trobades Internacionals CETR ens proposem continuar abordant el problema difícil i central de com promoure el cultiu del que els nostres avantpassats van cridar “espiritualitat” en les generacions joves? Un cultiu que haurà de presentar-se i viure sense creences, sense religions, sense déus, que siguin presos com a entitats reals, sinó com a purs símbols.
En la mesura que els grups socials sobreviuen de la innovació i canvi continu provocat pel constant i accelerat desenvolupament de les tecnociències i per la contínua innovació en productes i serveis, els grups es transformen de estàtics a dinàmics. En aquestes condicions de vida i de cultura, l’espiritualitat no pot ser assimilada com repetició del passat ni com submissió.